Betere kwaliteit van zorg en meer cliënten in uw praktijk

In januari 2012 startte Care for Women het eerste vrouwen gezondheidscentrum in Amersfoort. Een centrum waar dienstverleners vanuit de reguliere en complementaire geneeskunde intensief samenwerken, kennis uitwisselen en van elkaar leren. Optimale samenwerking vanuit het perspectief van de vrouw.

Naar aanleiding van dit initiatief wil Care for Women deze multidisciplinaire gedachte ook ondersteunen buiten het centrum. Samenwerking stimuleren tussen verschillende disciplines en vrouwen de weg wijzen naar praktijken waar dienstverleners werkzaam zijn die specifieke kennis hebben van het vrouwelijk lichaam. Het resultaat: betere kwaliteit van zorg aan deze vrouwen en meer cliënten in de praktijk van de zorgverlener.

Wat Care for Women voor u als zorgverlener kan betekenen

Meer kennis, samenwerking en meer cliënten die gebruik willen maken van uw diensten. Dat is wat u met uw aansluiting bij Care for Women Instituut kunt bereiken.

Meer kennis

Care for Women organiseert vele nascholingen op het gebied van vrouwengezondheid. Voor kennis over hormonale problemen, hart- en vaatziekten, depressies, angsten, borstkanker en veel meer kunt u bij ons terecht. Maar ook op het gebied van praktijkvoering helpt Care for Women dienstverleners bij het opbouwen en uitbereiden van hun praktijk. Met praktische scholingen over lokale marketing, nieuwe media, het inzetten van free publicity en het geven van presentaties wil Care for Women u helpen om uw doelgroep te bereiken en uw onderscheidend vermogen op het gebied van vrouwengezondheid uit te dragen.

Als samenwerkingspartner van Care for Women kunt u tegen zeer geringe kosten gebruik maken van alle scholingen die Care for Women aanbiedt. U kunt gratis gebruik maken van de vele presentaties en workshops die Care for Women al ontwikkeld heeft, persberichten en artikelen gebruiken voor uw eigen nieuwsbrief of de lokale media en zo uw praktijk verder onder de aandacht brengen van het publiek.

Afspraken maken, direct in uw praktijk

In deze tijd van snelle media is het juist belangrijk dat mensen u vinden.  U bereikbaarheid moet optimaal zijn en u moet onderscheidend zijn van anderen. Care for Women kan u helpen daarbij helpen en zo helpen om uw praktijk te laten groeien. U staat er dus niet alleen voor!

Met een eigen profielpagina op de website van Care for Women brengen wij uw praktijk onder de aandacht van vrouwen, wij zorgen we dat vrouwen 24 uur per dag een afspraak kunnen maken via de online webagenda of op werkdagen via het afsprakenbureau. Kortom,wij zorgen voor een optimale bereikbaarheid en vullen de lege uren in uw agenda met cliënten die wij voor u werven.

Voor wie?

Het Care for Women Instituut is toegankelijk voor iedere dienstverlener die zich op professionele wijze bezig wil houden met de gezondheid en het welzijn van vrouwen. Of u nu werkzaam bent als arts, gewichtsconsulente, diëtiste, fysiotherapeut, acupuncturist, homeopaat, verloskundige, orthomoleculair therapeut, masseur, coach, reikimaster of schoonheidsspecialiste. Iedere professionele zorgverlener, geïnteresseerd in de gezondheid en het welzijn van vrouwen, is welkom. Als voorwaarde wordt slechts gesteld dat u de 3- of de 4-daagse basiscursus Vrouw & Hormonen heeft gevolgd.

Kosten

De kosten van het lidmaatschap van Care for Women bedragen slechts € 15,00 per maand excl. btw. plus een vergoeding voor de door het afsprakenbureau gemaakte afspraak. Vervolgafspraken, die door uzelf worden gemaakt, worden niet doorberekend. Zodoende kunnen de kosten worden gedekt en kan marketing worden verricht, zodat uw praktijk onder de aandacht blijft van vrouwen.

De voordelen nog eens kort op een rij. Met aansluiting bij Care for Women ontvangt u:

 • Grote korting op nascholingen
 • Een profielpagina op de website van Care for Women
 • Het logo van Care for Women om uw onderscheidend vermogen te laten zien
 • Een online 24 uur agenda, die u ook kunt plaatsen op uw eigen website
 • Gebruik van het afsprakenbureau, die afspraken voor u maakt in uw agenda
 • Gebruik van presentatiemateriaal voor workshops
 • Toegang tot een intern forum, om in contact te treden met collega’s en te overleggen

Lid worden

Nadat u de basiscursus Hormonale veranderingen bij de vrouw heeft gevolgd, beslist u of u gebruik wilt maken van het lidmaatschap. Dit is geen verplichting, slechts uw afweging of u denkt dat Care for Women voor u meerwaarde heeft. U ontvangt dan een aanmeldingsformulier, waarmee u zich kunt inschrijven.

  Aanmelden foto

  Aanmelden voor een opleiding of nascholing

  N

  Betaalbare scholingen en nascholingen

  N

  Uitwisseling van kennis met collega's

  N

  Ondersteuning in de praktijkuitvoering

  N

  Klantenwerving via Care for Women