Opleiding Care for Women specialiste

Karin Stronk

Care for Women specialiste, verpleegkundige en al ruim 25 jaar docente.

Sinds een aantal jaren is Karin verbonden aan ons opleidingsinstituut als hoofddocente. Door haar jarenlange ervaring als Care for Women specialiste, is zij inmiddels nauw betrokken bij ons onderwijs. Zij is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met vrouwelijke hormonen en heeft zich tevens gespecialiseerd als Zuur-base coach en Oplossingsgericht therapeut. U zult merken dat haar kennis niet alleen gebaseerd is op ‘wetenschappelijke’ theorie, maar ook op de dagelijkse praktijk. Aan haar heeft u een uitstekende docente, die niet alleen de technieken beheerst om u goed les te kunnen geven, maar ook de vertaling kan maken naar de dagelijkse praktijk.

‘‘Elke vrouw verdient het om altijd de beste versie van zichzelf te zijn.’’

 

Jose- Buik-Evers

Care for Women Specialist, Orthomoleculair Therapeut, Verpleegkundige en docent.

Jose is in 1997 de opleiding tot verpleegkundige gestart en heeft na de opleiding gewerkt op de afdeling interne geneeskunde met als specialisatie oncologie. Sinds 2010 heeft ze haar eigen praktijk ‘Hormoonspecialist’ in Baarn. Haar stap om te kiezen voor de opleiding tot Care for Women specialiste was voor haar een logische.

Helder krijgen hoe het menselijk lichaam werkt en weten waar je zelf positieve invloed kan uitoefenen op processen in het lichaam trikkeren haar continu om de literatuur in te duiken. Dat maakt ook dat zij in 2014 naast haar praktijk de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut behaald heeft met als eindopdracht ‘PCOS’.

 

“Mijn prioriteit: persoonljke, deskundige aandacht geven en daar ruimschoots de tijd voor nemen.”

 

Haar prakische kennis heeft ze jarenlang ingezet als docent binnen het Care for Women opleidingscentrum en nog steeds is zij een veel gevraagd spreekster.